sharethis.js Dapat Sekali Pun Dah Puas Hati | A Travel, Beauty & Lifestyle Blog
What are you looking for?
1 September 2015

Dapat Sekali Pun Dah Puas Hati


kakak Onnee ni, pantang nampak bende alah ni ...so, kalau nak pegi shopping complex, memang kene ada duit syiling....tak payah banyak...janji dia dapat main sekali pun dah cukup....kene pandai pujuk..

tapi kekadang ada gak hari geram, (agaknya laa.), sampai taknak balik..

masa ni memang mencabar nak pujuk dia renti2 bermain...eheehehe..

lama2 mama & abah pun dah tahu cara camna nak control kakak...eeheehehe...


main dlu, kemudian umpan dengan aiskrim dan ajak balik...setel...

korang buat camna pulak yea? maybe ada idea yang lagi bernas boleh dikongsi dengan saya.... (•_•)


Add your comment

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa

@mashitah.mamat

Subscribe for the latest post