sharethis.js Product Review : Heidaia Beauty - The Make Up Architect | A Travel, Beauty & Lifestyle Blog
What are you looking for?
14 September 2019

Product Review : Heidaia Beauty - The Make Up Architect


HEIDAIA BEAUTY - THE MAKEUP ARCHITECT | Hi beautiful!

Korang suka pakai mekap tak? Kalau dah namanya wanita, for sure suka nak berhias, betul tak? Sekarang nih bukan ladies je yang suka mekap, lelaki pun dah pandai pakai mekap. Seakan menjadi trend pulak lelaki bermekap. Dan ada sesetengah darinya sangat expert tentang kosmetik berbanding wanita sendiriHihihi.








Diformulasikan TANPA;
  • alcohol
  • parabens
  • pthalates
  • BHT
  • plumbum/lead
  • merkuri
  • animal derivatives
  • carmine
  • mineral oil
  • lanolin
Velvet Matte Cushion

Velvet Matte Lipstick - Pumpkin Pie

Eyebrow Liner


gambar sebelum (kiri), naked face dan gambar selepas (kanan) apply Velvet Matte Cushion & Matte Lipstick Heidaia Beauty
abaikan kening aku yang keras kejung macam pembaris hahaha

Untuk follower blog aku yang teringin nak cuba kosmteik Heidaia Beauty, ada 5% diskaun untuk korang. Boleh buat belian di website HB ye. Masukkan CODE : MASH


Website : Heidaia Beauty 

Instagram : 

Facebook Page :

Add your comment

  1. Wahhhh teringin nak try any cushion foundation. tapi tu la. mampu teringin je la heheh wahh siap ada code promo nii utk discount

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau HeidaiBeauty ni best dia punya cushion foundation. hehehe.

      Delete
  2. cantik hasil makeupnya guna produk Heidaia ni

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa

@mashitah.mamat

Subscribe for the latest post