sharethis.js TEMPAH BLOG | A Travel, Beauty & Lifestyle Blog
What are you looking for?

TEMPAH BLOG

Hi, Assalamualaikum semua.!

Untuk tempahan blog ni, senang jer nak berurusan dengan aku. Dan harap korang yang nak tempah blog dengan aku juga, faham betul-betul apa jer servis yang aku sediakan SEBELUM BUAT KEPUTUSAN UNTUK TERUSKAN TEMPAHAN korang.

Blog yang aku boleh buatkan untuk korang adalah design yang SIMPLE, 'NO' FANCY bagai, 'NO' COLORFUL. SIMPLE HEADER dan aku lebih suka syorkan pada korang beli template blogspot daripada 3rd party atau boleh pilih template PERCUMA dan juga template yang sedia ada ada dari koleksi aku sendiri (ada caj asing untuk template, bergantung kepada template mana yang korang nak).

Job yang aku offer;

  • INSTALL TEMPLATE & BUAT ARRANGGEMENT mengikut kesesuaian tema blog yang korang nak.
  • SIDEBAR arrangement
  • WIDGET instagram, Facebook page dan lain-lain yang berkaitan.
  • DROPDOWN MENU

SYARAT-SYARAT YANG KORANG KENE FAHAM SEBELUM CONFIRM NAK TEMPAH BLOG DENGAN AKU.

1. Aku TERIMA tempahan blog yang belum wujud. (maksudnya, yang baru nak buat blog). Walaupun kerja-kerja mewujudkan dan men design blog yang belum wujud ni agak complicated. Hihihi!
Saya bukan AhLong, Saya mau tolong. Agitchuuuu!

2. Aku TERIMA tempahan blog untuk personal atau bisnes.

3. Aku ambik Full Payment sebelum start mendesign blog. Maaf sangat tau. Bukan berkira, tapi berwaspada. Sebab ada beberapa kes aku tak dibayar selepas siap blog mereka mereka itu. Hihihi! (tak pe, aku halalkan)

4. Aku tak ambik banyak tempahan dalam sebulan sebab aku tahu aku ada kekangan lain. Jadi, aku mohon juga kepada korang semua yang BERNIAT nak meng hire aku sebagai 'blog designer' korang, agar paham yang aku akan ambik masa sedikit untuk siapkan blog korang. HARAP BERSABAR, NOMBOR GILIRAN ANDA AKAN TIBA SEBENTAR LAGI. hahahaha!
Masuk Waiting List lorr.

5. Oh ya, aku design blog Blogger/Blogspot sahaja buat masa sekarang.

6. Selepas semua kerja design blog dah siap, korang boleh tambah atau ubah sebanyak 2x dalam tempoh 3 bulan selepas tarikh aku serahkan sepenuhnya blog korang. Kalau nak ubah lagi selepas itu, extra charge akan dikenakan.

7. Untuk design blog, aku memerlukan ID dan Password akaun media social dan juga alamat emel korang. Rahsia anda, adalah rahsia saya. Ehhh ehh. Ya, ya. InshaAllah aku takkan sesekali dedahkan rahsia besar kerajaan pasir berdengung.

8. Caj design blog, aku ambil serendah RM100.00 

9. Apa lagi aku nak tambah nih.? Nantilah pikir kendian.


Untuk tempahan, korang boleh isi form kat bawah ni.

BORANG TEMPAHAN BLOG



Nama:
E-mail:
Umur :
No.Telefon :
URL Blog (jika ada) :
URL Blog (pilihan anda) :
Design Blog Untuk : Personal
Business
Personal & Business
Pilihan Design Layout : 3 Kolum + Sidebar Kiri & Kanan
3 Kolum + 2 Sidebar Kiri
3 Kolum + 2 Sidebar Kiri
2 Kolum + Sidebar Kiri
2 Kolum + Sidebar Kanan
Tajuk Header Blog :
Tagline (contoh:A Moment To Remember) :
Tema Blog : Flower
Abstract
Polkadot
Stripes
Plain
Warna Background Blog :
Blog/Website yang anda suka dan terangkan bagaimana blog yang anda inginkan :
Lain-lain Penambahan :

Get your own free form like this one.




Untuk buat tempahan blog, boleh juga terus whatsapp aku ke nombor ni;

WHATSAPP +6011-1051 1606


NAK TENGOK HASIL KERJA , klik PORTFOLIO

PILIH TEMPLATE, klik SINI (nanti aku update ye. ngeee)

Add your comment

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa

Subscribe for the latest post